Egenskaper

När man tittar på Damixas produkter, behöver man bara koncentrera sig på deras utseende och utformning enligt dina önskemål. Oavsett vilken produkt du väljer kan du vara säker på att den kommer att vara av högsta kvalitet i fråga om funktion, drift och kvalitet. Samtidigt kan du njuta av det breda spektrum av branschledande innovativa funktioner och alternativ som du får med Damixa. Nedan kan du läsa mer om dem i detalj.

Eco-save:

Spara vatten med Eco-save...

En funktion som sparar vatten. Aktiveras med hjälp av en liten skruv i den keramiska insatsen. Du kan spara vatten vilket är bra både för dig om miljön.

På duschar indikerar denna symbol att en strypning är förinstallerad. Om man önskar ett högre vattenflöde kan denna avlägsnas.

 

Pull Out (Utdragbar):

Flexibilitet!

Med "Pull Out" systemet kan du dra duschhuvudet upp till 40 cm från sin fasta plats i blandaren. Detta gör det lättare att rengöra diskhon eller diska. Efter användning, glider slangen på plats med ett enkelt motviktssystem.

High Flow:

Från 0 till 40 liter på 60 sekunder!

En högflödesblandare fyller på ditt bad på nolltid. Hydro-flow-keramiken tillåter ett flöde upp till 40 liter vatten per minut.

Duschfunktioner:

Många möjligheter.

Denna ikon visar om handduschen har 1, 2, 3 eller 5 olika duschfunktioner.

 

Skållningsskydd:

Ingen farar för små fingrar!

Kan aktiveras vid installation (om så önskas). Skållningsskyddet förhindrar att spaken eller vredet av misstag förs i fullt varm position. Blandare och Termostater med denna symbol är extra säkra.

 

Rub Clean

Ett rent nöje

Med Rub-Clean funktionen kan kalk enkelt tas bort från strålsamlare och duschmunstycken utan att dessa behöver avlägsnas eller att kemikaler behöver användas. Gnugga med ett finger över strålsamlaren eller munstyckena på din dusch så tas kalkansamlingarna bort.

 

Cold Start

Ta det kallt

Det är dyrt att värma vatten och onödigt att slösa med detta. Cold Start innebär att handtaget i sin naturliga placering, uppåt, står på fullt kallt. Detta spar varmvatten när man bara vill spola av något.

 

Eco-Klick:

Bra för miljön.

En mekanism som är utvecklad för att hjälpa dig spara vatten. Ett litet motstånd kommer försvåra att öppna blandaren på fullt flöde. Genom att trycka på en knapp eller ta i lite extra kan spärren passeras. Denna funktion kan tas bort, dock ej på termostatblandare.